Het leercollectief
Starters

Welkom in onze scholengroep!

We zijn blij dat je in ons team zit!

Want je bent straf en onmisbaar, net zoals de koffie in de koffiekamer. Maar voor we ons een kopje uitschenken, hebben we nog een paar to do’s.

Blijf op de hoogte van de startersessies

Al onze starters hebben het recht én de plicht om aanvangsbegeleiding te volgen. Door intensieve coaching krijg je de kans om geleidelijk in je job te groeien en je competenties verder te ontwikkelen in de dagdagelijkse klaspraktijk. Je krijgt er tal van tips & tricks mee over klasmanagement, ons pedagogisch project, je professionele loopbaan,…

Als je bij ons start, ga je dan ook een engagement aan om deze sessies te volgen zodat we zeker zijn dat je met de juiste tools en mindset in het onderwijs stapt! Daarvoor vragen we je om je gegevens na te laten via dit formulier. Zo kunnen we je bereiken om je op de hoogte te houden van de sessies. Dankjewel!

Schrijf dit alvast in je agenda:

Woensdag 2 oktober 2024 13u30 – 16u: Startersdag

Meld je aan op het portaal

Bij GO! scholengroep Het Leercollectief werken we met een digitaal portaal om op de hoogte te blijven van opleidingen, om onkosten door te geven, om je gegevens aan te passen, …  Kortom, als je werkt in onze scholengroep is het een must om je aan te melden op ons portaal

Hoe je dat doet, check je in dit filmpje. 

Bezorg ons alle nodige documenten

Hier vind je alle documenten die we nodig hebben om je personeelsdossier te vervolledigen. Gelieve ze in te dienen op het personeelssecretariaat van je school.

En nog even je handtekening zetten op de volgende documenten, ajb 🙂

Optioneel

Vul aan voor de centjes

Op Mijn Onderwijs vind je je salarisbrieven en fiscale fiches. Vul je e-mailadres in op je profielpagina om op de hoogte te blijven van nieuwe documenten.

Yes, je bent er helemaal klaar voor!