Het leercollectief
Leren

Samen sterk in professionaliteit

Leer + collectief

Samen is beter! Dat betekent in ons collectief ook samen leren, talenten ontplooien en blijven professionaliseren om de kwaliteit van ons onderwijs te maximaliseren.
Door jou, als onderwijsprofessional en medewerker continu te ondersteunen en te ontwikkelen, zorgen we ervoor dat je altijd klaar bent om de beste leerervaringen te bieden aan onze leerlingen.
Samen groeien, innoveren en inspireren!

Vind je opleiding in het thema van jouw interesse
Vind je opleiding in het thema van jouw interesse:

Schoolbeleid

Wil je de koers van de school mee bepalen? Met onze programma's zoals de Talentenwerf leer je alles over leiderschap en management. Stap in de schoenen van een (adjunct-)directeur!

Onderwijskundig

Hoe maak je van elke les eentje om duimen en vingers van af te likken? Met thema's als didactiek, klasmanagement en innovatieve onderwijsstrategieën, zorgen we ervoor dat je altijd het beste uit je leerlingen haalt.

Welzijn

Jouw welzijn op het werk is onze prioriteit. Van welzijnsprogramma's en stressmanagement workshops tot veiligheids- en EHBO-opleidingen. We zorgen voor een gezonde en veilige werkomgeving.

Personeel

Startende leerkracht, mentor, rekenkundige of secretariaatsmedewerker,... School maken we samen! Door professionalisering kan iedereen zich ontwikkelen en excelleren in zijn/haar rol.

Starten in het onderwijs, doen we samen

Starten als leerkracht is ongetwijfeld spannend en uitdagend.  Daarom staan we klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden, zodat je je snel thuis voelt en je passie voor lesgeven volledig kunt benutten.

Want hé, samen is beter! Ontdek ons traject voor startende leerkrachten.

Teachers plant the seeds
of knowledge that will grow forever!

Ontdek ons talentenwerf-traject!

Voel je het borrelen en bruisen om je onderwijscarrière een andere wending te geven? Zit je al een tijdje in dezelfde rol en wil je ‘ns iets anders op je bord? Heb je zin om mee de koers van een school te bepalen en nieuwe uitdagingen aan te gaan? Wil je ontdekken welke talenten er nog verscholen zitten in jou? 
Welkom bij Talentenwerf!
 

Hospiteren = leren van elkaar

Verruim je blik en laat je inspireren door je collega’s in onze andere scholen. Hoe pakken zij het aan? Meld je aan voor hospiteren en wissel samen ideeën uit. Samen worden we beter!